EN | TR

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2021 - 2022 GÜZ YARIYILINDA DERS KAYDI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

13 Ağustos 2021 Cuma

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ
2. Sınıf Güz Yarıyılında 2 Seçmeli ders, Bahar yarıyılında 2 seçmeli ders olmak üzere toplamda 2. Sınıfta 4 seçmeli ders seçmiş olmanız gerekmektedir.
3. sınıf Güz Yarıyılında 2 Seçmeli ders, Bahar yarıyılında 2 seçmeli ders olmak üzere toplamda 2. Sınıfta 4 seçmeli ders seçmiş olmanız gerekmektedir.
4. sınıf güz yarıyılında ya da bahar yarıyılında toplamda 4 seçmeli ders seçmiş olmanız gerekmektedir.

ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ
2. Sınıf Güz Yarıyılında 1 Seçmeli ders, Bahar yarıyılında 1 seçmeli ders olmak üzere toplamda 2. Sınıfta 2 seçmeli ders seçmiş olmanız gerekmektedir.
4. sınıf güz yarıyılında ya da bahar yarıyılında toplamda 2 seçmeli ders seçmiş olmanız gerekmektedir.

Not 1: 4. Sınıfta yer alan İş yeri eğitimi ile birlikte hiç alınmamış devam zorunluluğu olan dersler alınamaz ancak alıp başarısız olunan ve devam şartı olmayan dersler 40 saat ders yükünü aşmamak kaydıyla alınabilir.
Not 2: Mezuniyet için, almanız gereken tüm zorunlu ve seçmeli dersleri alarak işyeri eğitimini, yaz stajını tamamlayarak toplamda 240 AKTS şartını sağlamanız gerekmektedir.